Written By Siti Rozita Othman on Khamis, 2 Februari 2012 | 11:58 PG

Parut hilang - Wajah cantik dan segar bermaya
* Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis, merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


* kenyataan ini adalah pengakuan pengguna, kesan produk adalah berbeza ke atas individu


Saya nak kongsi testimoni customer saya, Cik Yan yang konsisten dengan pengambilan suplemen SHAKLEE sejak Oktober 2011.

Sebelum ni Cik Yan memang ada masalah jerawat. Walaupun bukan jerawat batu, tapi kesan parut jerawat memang kurang menyenangkan kerana mengambil masa yang lama untuk hilang. Biasanya belum pun hilang parut lama, jerawat baru pula timbul. Kulit pun agak kusam dan tak bermaya.

Dah bermacam jenis produk luaran yang Cik Yan cuba. Ada yang ok dan ada juga yang semakin memburukkan keadaan. Kalau ada yang berkesan pun, tidak berpanjangan.. masalah yang sama akan timbul lagi. Alhamdulillah, terbuka hati Cik Yan nak cuba pulihkan masalah kulitnya dari dalaman dengan mengambil suplemen SHAKLEE.

Bulan pertama, perubahan wajahnya tidak begitu ketara. Tapi bila masuk bulan kedua, kawan-kawan dan ahli keluarga mula menegur wajah Cik Yan semakin berseri - kebanyakan parut dah pudar, dan ada yang hilang!

Produk yang Cik Yan ambil : Vitamin C, Vitamin E, B-Complex dan Alfalfa. Selain itu, dia juga mengamalkan minum air masak secukupnya.

credit untuk  zeti hafiza

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di talian 019 655 0049 siti rozita

Salam sayang
UMMI DAMIA ALIAH

0 comments:

Catat Ulasan