Home » » Cara Dan Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Cara Dan Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Written By Siti Rozita Othman on Jumaat, 14 Disember 2012 | 10:57 PTG

Cara Dan Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk  pendaftaran keahlian sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID  saya 866295 Siti Rozita Othman sebagai sponsor/upline.(hubungi saya untuk maklumat lanjut)

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).pos rm 20 untuk sabah dan sarawak.

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 866295 Siti Rozita Othman sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri ~ online or offline

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh hubungi 019 655 0049 Siti Rozita untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Modal?
Memadai register sebagai member rm75(semenanjung) or RM85 (sabah swk).
Tak perlu ribu2 kerana stok Shaklee yg pegang, melainkan anda nak beli sedikit stok simpan dirumah, but still no ribu2 tak perlu LOAN2 segala bagai. NO HEAD HUNTING.. TAK PERLU CARI2 ORG. 

Apa faedah dan kelebihan menjadi ahli Shaklee?
JIMAT - anda akan dapat penjimatan 15 hingga 20% ke atas semua rangkaian produk Shaklee pada harga ahli

UNTUNG RUNCIT - jika anda jual pada keluarga dan kawan-kawan pada harga runcit, keuntungan runcit tu adalah milik anda!

REBAT TUNAI - bagi setiap pembelian melebihi 150uv setiap bulan, anda akan menerima bayaran bonus 5-21%

BONUS TUNAI - ada beberapa jenis bonus yang akan diterima jika anda memenuhi syarat-syarat tertentu.  Ada bonus peribadi, bonus kereta, bonus kepimpinan, insentif khas dan banyak lagi! Semuanya berbentuk TUNAI

TRIP PERCUTIAN - anda boleh menikmati layanan 5-bintang trip percutian samada ke luar negara, menunaikan umrah atau dalam negara sebagai ganjaran dari Shaklee!
Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, product knowledge, motivation dan lain-lain.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut! 

H/P:0196550049~ Siti Rozita Othman
FB    : Ct Rozita Othman
FB Page : Jom Hidup Sihat & Cantik0 comments:

Catat Ulasan