Home » » Kolagen Shaklee Terbaik !! Untuk Rasa Lebih Sihat, Kulit Lebih Muda Menawan

Kolagen Shaklee Terbaik !! Untuk Rasa Lebih Sihat, Kulit Lebih Muda Menawan

Written By Siti Rozita Othman on Ahad, 16 Disember 2012 | 1:13 PTG


SHAKLEE COLLAGEN POWDER
Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Manfaat Utama :

Semakin Kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur.Umur bukanlah hanya factor yang menyebabkan kekurangan kolagen didalam tubuh kita. Kerosakan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan factor luaran seperti matahari , radikal bebas diudara , air dan nutriasi, merokok dll. Justeru itu, Shaklee Collagen Powder , mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi Dan memperlahankan kehadiran kedur-kedut.

Tampak lebih muda

Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.
* Kuku akan menjadi lebih kuat , bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.* Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik, kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.* Membantu menghilangkan tanda penuaan .

Rasa Lebih Muda

* Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium .Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh.* Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-sendi.* Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.* Memastikan otak sentiasa sihat. Sel glya membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen.Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat manfaat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan semakin meningkat usia.

Offer untuk bulan Disember 2012..boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut !!!

H/P   : 019 6550049 ~ Siti Rozita Othman
FB    : Ct Rozita Othman
FB Page : Jom Hidup Sihat & Cantik
Shaklee Independent Distributor : ID 866295

0 comments:

Catat Ulasan