Home » , » Kengkadang terlebih.

Kengkadang terlebih.

Written By Siti Rozita Othman on Isnin, 23 Jun 2014 | 2:17 PG

Assalamualaikum.....

           Alhamdulillah dapat juga menulis semula.Blog tempat yg baik untuk berkongsi cerita apa sahaja.Serius boleh,merapu pun tak apa apa.Kita ni pun bukan jenis masuk blog ke blog.Routine seharian pergi kerja balik kerja.Bila offday lepak kat rumah.
         
           Berblog ni pun saya suka.Bila isteri terlibat dengan multi level marketing bershaklee secara online.Itu pasal yang jadi penulis.Ala ala penulis jemputan.Selalunya bila free baru saya menulis.

           Selalu makan supplement shaklee yg disyorkan,hasilnya memang baik.Rasa sedap badan.Lebih fokus dan jarang demam batuk selsema seperti dulu dulu.Alhamdulilillah dapat sentuhan supplement shaklee ni pun usia dah 40an.Pun begitu seperti yang dimaklumi untuk kesihatan fizikal yang optimum supplement sahaja memang bukan penyelesaian,aktiviti fizikal (yang memang sangat,saya tak displinkan),makanan yang seimbang (camana ni bang,nasi lemak roti canai menu utama sarapan) dan rehat yang betul adalah perkara perkara yang penting untuk kesihatan yang baik.

         Nasihat ni boleh kata semua orang tahu,cuma buat atau tidak sahaja.Pun begitu elok diulang ulang sebagai peringatan.Kita senang lupa,terutama mengenai perkara perkara begini.Dalam group bines ummisihatcantik.com perkara kesihatan begini jadi keutamaan.Mereka berbincang banyak mengenai supplement shaklee yang berkaitan dengan kesihatan atau penyakit penyakit.Downline sibuk tanya itu ini.

         Sekarang,orang makin concern mengenai kesihatan.Jadi senang nak share kebaikan vitamin shaklee.Pun begitu masih ramai lagi yang tak tahu mengenai kebaikan vitamin vitamin shaklee,jadi peluang untuk berniaga terbuka sahaja,yang penting ada kesanggupan dan sabar.Hari ke sehari kenyataan ini saya dapat tengok dengan mata kepala sendiri.Mudah mudahan ummisihatcantik dapat pergi jauh dengan bershaklee.

        Paling best shaklee dah ubah pandangan dan beberapa perlakuan saya mengenai banyak perkara yang sememangnya dari dahulu saya mahukan.Bila isteri tanya mengenai berniaga atau hal mengenai keluarga SMT ke.Satu satu kita dapat rasai keseronokan bershaklee.Kita melalui pengalaman baru yang hebat.Tak percaya tak pasal.siapa kenal dia tahu......sebelum ni pun dengar cakap cakap orang sahaja pun,Bila dah rasa sendiri susah senang leader dan karenah customer yang berbagai.Memang lain jadinya pandangan kita.Pun begitu kena la positif sebab bukan senang nak fahamkan ramai orang.

       Yang paling penting kita tahu kita semakin ok dan bertambah tambah dalam kebaikan.Ok lah lain kali ngomel lagi.

wassalam.
         

       

         

0 comments:

Catat Ulasan