Home » , , » Buat duit dari rumah.??? Shaklee National Conference 2014.

Buat duit dari rumah.??? Shaklee National Conference 2014.

Written By Siti Rozita Othman on Jumaat, 15 Ogos 2014 | 4:02 PTG

Assalamualaikum.....

                Sekali lagi ayah hj menulis.Tentu sahaja didoakan agar sidang pembaca yang budiman berada dalam keadaan yang sihat dan bergembira dengan urusan seharian.

                 Alhamdulilillah pada kali ni saya akan berceloteh mengenai gathering  National Conference yang dah berlangsung pada bulan Jun 2014 yang lalu Di hotel Sunway Piramit .Majlis yang berlangsung untuk memberi penghargaan atas pencapaian bagi Pengedar Shaklee yang berjaya didalam bisnes mereka pada tahun 2013 yang lalu.

                 Setahun sebelum tu sepatutnya dah datang ambil tetapi sebab award ummi hanya satu,lagipun ayah hj tak suka tambah tak confident pencapain satu award ummi tu,keputusannya eloklah tak datang.Pun begitu alhamdulilillah berkat semangat dan berusaha dengan bersusah payah berkongsi kebaikan shaklee dalam ummisihatcantik.com.Ditambah teamwork yang hebat dalam Sinergi Muslimah Terhebat group bisnes shaklee,National Conference 2014 Ummi kutip 6 award.Dengan penuh suka hati jom kita ambil hadiah.

                Ketahuilah mungkin satu atau dua orang sahaja yang tak terkesan dengan duit.Yang lain memang akan terkesan.termasuklah yang menulis ni.Ringgit tak akan selesaikan semua masalah tetapi dengan lebihannya banyak manafaat boleh kita gunakan.Ummi seorang surirumah sebelum bershaklee.Selepas berkenalan dengan shaklee dan berbisnes online share kebaikan shaklee dalam ummisihatcantik.com alhamdulilillah terasa lapang perbelanjaan kami suami isteri.Sebelum ni kita bagi duit bulan bulan.Sekarang ni kita boleh mintak atau pinjam duit bulan bulan.Sapa yang tak gembira.
               Selalu saya ingatkan kepada sesiapa yang berminat untuk ada side income supaya ikut cara yang dah kami berjaya buat.Sekarang bukan sahaja makan supplement dengan percuma dan dapat duit belanja dari shaklee.Malah sudah berani target benda yang lagi besar.Insyaallah matlamat kami akan berjaya.Pun begitu apa yang perlu keinginan sebenarnya.Kalau benar dan berani kita bermimpi pasti akan terbuka jalan.Tak pasal pasal boleh bercerita walau tak terperinci,sekarang makin kenal vitamin dan mineral.

                Alhamdulillah paling seronok bila dapat tolong ramai mereka yang bermasalah dengan kesihatan.Untuk perhatian supplement dalam masyarakat kita masih kurang sangat kesedarannya.Ramai tak tahu nak bezakan fungsi ubat dengan supplement.Kalau tahu pun kebaikan supplement masih belum berbudaya untuk memakan secara tetap.Padahal pengambilan vitamin dan supplement sepatutnya secara konsisten.Ramai juga yang ragu ragu status halal haram,baik buruk vitamin shaklee ni.

                Nasib baik ada ada penjernihan daripada Shaklee Independent Distributor yang berilmu,taklah terbeban persoalan yang kengkadang memang dibuat buat untuk menolak kebaikan.Saya dah rasa dan anda boleh bermula.caranya join group ini bila bila masa,kita bermula mudah sebenarnya.Peluang datang dan pergi jadi silalah contact jangan ketinggalan..
          


Roger Barnett CEO Shaklee International.Duduk tengah.




Dapat Replika kunci kereta.



Ummi dengan Downline.Yusnita dah dapat 1 award.Yanty masih baru.Hebat mereka.

Coretan 
Ayah Aji


0 comments:

Catat Ulasan