Home » , , » Promosi Shaklee Jun 2016.. Meal Shakes Jadi Rebutan

Promosi Shaklee Jun 2016.. Meal Shakes Jadi Rebutan

Written By Siti Rozita Othman on Rabu, 1 Jun 2016 | 6:40 PG

Promosi Shaklee Jun 2016.. Meal Shakes Jadi Rebutan

Sejak minum Meal shakes yang sangat sedap masa NC haritu dah asik nak godak aje tiap hari. Punyalah seronok saya bila tau bulan ni promo meal shakes. Memang akan saya borong. Tambah anak2 pun suka. Bulan puasa ni lagi lah bagus untuk keperluan badan kita.  Kalau tak sempat atau tak nak makan yang berat2 boleh godak aje campuran meal shakes ESP dan Performance drinks. Pasti mengenyangkan hingga ke petang.

MEALSHAKES



Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein tenusu (lembu)dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.Meal shake mengandungi gula pada paras dibenarkan dan selamat kerana di ekstrak dari jagung, bukan pemanis tiruan seperti dalam kebanyakan makanan tambahan kanak-kanak.

sesuai untuk semua peringkat umur, kanak2, ibu mengandung, ahli sukan, remaja dan warga emas.

untuk promosi shaklee sekarang, hanya di bulan Jun 2016
beli 1 dapat 1,beli 2 dapat 2, beli 3 dapat 4.hebatkan..apa tunggu lagi...

Hubungi saya untuk pertanyaan dan pembelian vitamin anda 

019 6550049 Siti Rozita Othman
Pengedar Shaklee Melaka ,  Seluruh Malaysia dan Indonesia
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Salam Sayang
Ummi Damia Aliah

2 comments:

Catat Ulasan