Antara Sebab Utama Shaklee Menjadi Pilihan Utama

Written By Siti Rozita Othman on Isnin, 22 Ogos 2016 | 12:48 PTG

Antara Sebab Utama Shaklee Menjadi Pilihan Utama


Harini kita sambung apa kesudahannya selepas keluar result landmark study.

Apa Landmark Study Shaklee ?
Kajian saintifik untuk buat perbandingan antara 3 golongan iaitu :
1. orang yang TAK makan vitamin
2.orang yang makan vitamin brand xyz
3.orang yang makan vitamin Shaklee.


Alhamdulillah, Bila keputusan kajian Dr Gladys Block keluar, Hasil kajiannya membuktikan bahawa suplemen Shaklee adalah selamat dan Dr. Gladys Block mendapati bahawa pengguna akan mendapat manfaat dari pemakanan suplemen shaklee untuk jangka masa yang panjang.


Dengan adanya landmark study ni kita tau pentingnya pengambilan suplemen untuk kesihatan keseluruhan badan kita dan haruslah memilih suplemen yang betul pastinya vitamin SHAKLEE.

mari kita tengok graf ni sebagai contoh landmark study shaklee :

Pesakit Kencing manis :

Biru : Orang yang tak makan vitamin
Merah : orang yang makan vitamin ( bukan shaklee)
Hijau : Orang yang makan Shaklee

1. Mereka yang tidak makan vitamin, ada risiko kena kencing manis dalam 8%

2. Mereka yang makan vitamin jenama XYZ lebih 10% .

3. Dan mereka yang makan shaklee dalam  2% aje.

Macam tu juga yg lain. menunjukkan mereka yang makan vitamin shaklee ni risiko nak kena penyakit kronik2 sangat lah rendah.

Keputusan ni di ambil sample dari lebih 1000 orang tau. Serius ni . bukan main2.


Professor . Angkasawan. Atlet dan ramai lagi, juga saya pun makan vitamin Shaklee dan guna produk shaklee yang lain.


Marilah kita makan vitamin shaklee sebagai makanan tambahan untuk kesihatan badan kita. Ingat keluarga tersayang , ingat shaklee. 


Hubungi saya untuk Vitamin Shaklee anda.
019 6550049 ITA
019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

FB :Siti Rozita Othman
Web : www.ummisihatcantik.com
fb page : Jom Hidup Sihat & Cantik
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

0 comments:

Catat Ulasan