Home » , , » Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee dan Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli di bawah kumpulan kami iaitu Sinergi muslimah Terhebat.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee dan Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli di bawah kumpulan kami iaitu Sinergi muslimah Terhebat.

Written By Siti Rozita Othman on Khamis, 25 Ogos 2016 | 1:01 PTG

Impian Besar Dalam Bisnes Shaklee

Saya seorang suri rumah tangga sepenuh masa. Dari awal khawin suami tak bagi kerja. Jadi dalam fikiran saya. Matlamatnya hanya untuk besarkan anak2 dan selesaikan tugasan rumahtangga sahaja. 
Tak de impian besar2 , tak rasa boleh pergi luar negara , tak de rasa nak selalu jalan2 bawa anak2. 
Ada impian nak pergi haji dan umrah. Tapi Tunggu anak2 dah besar . Gitu pulak kan.. itu dulu...sebelum kenal shaklee. 



Tapi dah berkecimpung dalam Bisnes shaklee lebih luas rupanya. Nak tau tak. Sekarang saya berani untuk tulis impian saya banyak2 . 

Sebenarnya Dari dalam rumah pun boleh bantu keluarga menjana pendapatan yang bagus tanpa perlu tinggalkan anak2 dan kerja rumah pun selesai dengan baik. 

Nak bagitau,  saya dulu tak tau langsung pasal dunia internet ni. Blog dan yang seangkatan dengannya. 
Ingat lagi kami guna hp motorola dan nokia . Tak de whatsapp bagai tau. 

Masa saya hamilkan damia, baru suami belikan laptop. Disitu mulanya saya belajar cari maklumat di laman web. dan buka akaun FB. Disitu juga saya kenal shaklee bila saya cari vitamin untuk ibu dalam pantang. 

Hati tergerak nak join bisnes shaklee bila saya nampak kelebihannya. Dari saya makan sendiri . Saya kongsi pada suami. Anak2 dan sedara mara. Bila kita tau keberkesanannya saya tak ragu2 untuk kenalkan pada jiran2 dan rakan2. 

Paling utama untuk mulakan bisnes shaklee buang rasa malu. Walaupun saya seorang suri rumah tapi saya belajar sungguh2 untuk buat blog. Buat poster sendiri dan belajar mengenali vitamin shaklee. Saya percaya, jika saya boleh , anda yang diluar sana lebih mudah untuk melakukannya seperti saya. Saya boleh bantu anda. Hubungi saya sekarang tau.

Alhamdulillah banyak kelas2 bisnes dibuat sama ada dari group upline dan pihak shaklee sendiri. Semua akan diajar. Group whatsapp pun ada. 

Dalam shaklee , Saya banyak belajar tentang sabar. Semangat dan nilai positif dalam diri. Juga amalan kerohanian yang selalu ditambah baik.

Impian kene BESAR. Kenalah tulis , kerana bila kita tengok impian kita itu, usaha kita akan lebih kuat untuk capai matlamat tersebut. 

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee dan Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli di bawah kumpulan kami iaitu Sinergi muslimah Terhebat. 


1. Dapat harga ahli dengan diskaun lebih 20% berbanding dengan harga runcit.
Kita tak usah risau kerana vitamin shaklee mendapat tempat utama di hati rakyat malaysia kerana ada kajian2 dari para saintis dan terbukti selamat dan halal.

2. Dapat keuntungan runcit atas jualan setiap kali anda jual produk Shaklee kepada orang lain.

3. Bonus prestasi iaitu point bagi setiap barang yang dibeli dikumpulkan selama sebulan.  Bonus ini nilainya antara 5 – 21%. Bonus ini akan ditukarkan kepada cash pada setiap pertengahan bulan berikutnya berdasarkan jumlah jualan pada bulan tersebut.

4. Bonus kepimpinan iaitu apabila ada orang lain yang mendaftar sebagai downline di bawah anda, jualan downline tersebut dikira sebagai jualan kumpulan dan anda sebagai upline bakal menerima bonus atas jualan kumpulan tersebut.

5. Insentif Coordinator iaitu dalam Shaklee apabila anda mencapai rank atau pangkat Cordinator, anda bakal menerima insentif khas yang hanya diberikan kepada pangkat Coordinator ke atas.  Insentif ini berdasarkan jumlah jualan kumpulan keseluruhan anda berkembang.

6. Istimewanya setiap tahun Shaklee menganjurkan National Conference bagi meraikan kejayaan leaders dalam Shaklee.  Setiap leader akan menerima award dari hasil usaha mereka.

7. Pelancongan dalam dan luar negara
 Bagi yang muslim boleh memilih ke Mekah untuk mengerjakan umrah. Itulah impian saya dan suami. Memang banyak yang Shaklee beri kepada semua sid yang layak. Kita harus rebut dengan apa yang shaklee berikan. 

8. Bonus kereta akan diberikan kepada leader yang layak . Bukan dapat sebiji kereta, tapi dalam bentuk cash (diberi berasingan daripada bonus bulanan) jadi terpulang kepada kita samada nak beli kereta, nak tukar kereta ataupun sebaliknya.

Banyak lagi yang ditawarkan. Anda pasti akan teruja jika mengetahuinya.

Di dalam team SMT terdapat doktor. Jurutera. Guru. Nurse dan berbagai bidang yang lain. Jadi anda semua tak usah risau kita akan saling membantu .Kita semua sama. Atas usaha dan semangat yang tak pernah luntur pasti akan berjaya. 

InsyaAllah saya bersama team Sinergi Muslimah terhebat akan terus maju ke hadapan dengan usaha lebih gigih demi mencapai impian yang di impikan. 

Untuk keterangan lanjut mengenai bisnes shaklee dan produknya sila hubungi

019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

Web : www.ummisihatcantik.com
fb page : Jom Hidup Sihat cantik
COD : Bukit Rambai, Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#hi5shaklee
#SinergiMuslimahTerhebat
#tsunamishaklee
#vivixmurah
#codareamelaka

0 comments:

Catat Ulasan