Home » » Saya Wakil Shaklee Melaka

Saya Wakil Shaklee Melaka

Written By Siti Rozita Othman on Jumaat, 12 Ogos 2016 | 12:38 PG

Saya Wakil Shaklee Melaka


Antara perkara yang saya suka dengan bisnes shaklee, dapat jumpa customer saya.
Kadang2 tak dapat cod siang, saya hantar waktu malam ke rumah mereka. Dalam masa sama dapat berkenalan dan kenal kawan baru. Betul tak. ? Selalunya kak ita ni terlebih ramah, tambah kalau customer pun jenis suka borak. Boleh duduk bersila lah jawabnya.
Contoh customer saya ni, beliau ambil suplemen set hamil shaklee dari anaknya no 3 hinggalah sekarang sudah anak 4 masih lagi tetap tiap bulan konsisten makan vitamin shaklee.
Nampak beza tau kulit anaknya yang no 3 dan 4 tahun. Kulitnya gebu gebas dan putih. Mak ayahnya pun memang putih.
Masa awal dulu memang malu2 lah. Tapi bila dah borak macam2 cerita kami bualkan. Semuanya berkaitan penyusuan dan kehamilan . Jadi kami sama2 kongsi pengalaman sebelum dan selepas makan vitamin shaklee.


Saya selalu bermesej tiap bulan bertanya khabar. Seronok bila mereka berkongsi gambar terbaru anak2 shaklee yang makin membesar.
Mereka seronok kita pun gembira.
--------------------------------------

Berminat untuk sama2 saya dalam team Sinergi Muslimah Terhebat dan ingin mencuba vitamin shaklee yang dijamin halal . Selamat .semulajadi dan di sukai ramai.


HUBUNGI SAYA SEKARANG;
019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

FB :Siti Rozita Othman
Web : www.ummisihatcantik.com
fb page : Jom Hidup Sihat & Cantik
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#hi5shaklee
#vivixmurah#vivixbagus
#SinergiMuslimahTerhebat
#tsunamishaklee

0 comments:

Catat Ulasan