Set Hamil Shaklee Murah

Written By Siti Rozita Othman on Ahad, 14 Ogos 2016 | 11:55 PG

Set Hamil Shaklee Murah

Bila kita tahu produk yg kita makan dan guna tu selamat, memang kita akan pastikan orang yang kita sayang pun gunakannya, tak mahal pun, berbaloi sebab tahan lama dan paling penting ia memang berkesan. Sudah 5 tahun saya konsisten makan set shaklee ni Dan set ini juga yang selalu customer saya selalu  beli. Iaitu Set hamil dan set menyusu..
Yang bestnya ada suami yang mesej saya nak belikan untuk isterinya yang sedang hamil. Seronok sangat kan. Sapa yang tak nak isteri dan baby comelnya sihat. Betul tak. ?


Bulan ni promo ostematrix tau. Sesuai sangatlah untuk ibu2 yang sedang hamil dan menyusukan anak. 


Sebarang pertanyaan dan perlukan khidmat nasihat;

HUBUNGI SAYA SEKARANG;
019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

FB :Siti Rozita Othman
Web : www.ummisihatcantik.com
fb page : Jom Hidup Sihat & Cantik
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#hi5Shaklee
#vivixmurah#vivixbagus
#SinergiMuslimahTerhebat
#tsunamishaklee
#promoOstematrix

0 comments:

Catat Ulasan