Set Vitamin Shaklee untuk Wanita/Lelaki Yang Bermasalah Kulit

Written By Siti Rozita Othman on Rabu, 24 Ogos 2016 | 11:46 PG

(Set Vitamin Shaklee untuk Wanita/lelaki yang bermasalah kulit / Set kesihatan warga emas sihat dan aktif / set sakit sendi dan set kolestrol )Saya suka makan Vitamin 5 sekawan ni dan saya gabungkan untuk kesesuaian semua set dia atas. Malah boleh juga makan set ini untuk kesihatan keseluruhan. 

Kenapa badan kita perlukan suplemen.??
Gaya hidup yang tidak sihat seperti merokok, serta kurang melakukan senaman meningkatkan keperluan tubuh untuk vitamin/mineral tertentu.Suplemen dapat menampung kekurangan zat di dalam tubuh dengan syarat kita turut mengambil makanan yang sihat dan seimbang.
Suplemen diperlukan bagi mambantu membaiki sel yang rosak serta menghasilkan sel baru yang sihat. Ini kerana tubuh kita sudah tidak mampu menampung kerosakan sel yang berlaku secara berterusan. 

Jadi kulit muka kita akan kelihatan kusam dan jerawat akan tumbuh. Dan badan kita akan rasa lesu dan tak bertenaga.  Dengan itu saya syorkan setiap hari makan vivix. Esp. Vitamin E .Vitamin C dan Ostematrix. 

Vitamin ini bukan sahaja bagus untuk kulit yang cantik malah lebih luas khasiatnya. Dengan adanya vivix di dalam set ini membantu meningkatkan sistem imun dan merawat penyakit2 yang lain. Contohnya kencing manis. Darah tinggi . Gout. Kolestrol tinggi. Sakit sendi . Kanser dan alergik. 

Saya sangat sarankan agar kita dapat menghadiahkan vitamin ini untuk orang tersayang kita. Ibu ayah dan suami  agar mereka merasa perbezaan selepas mengamalkan vitamin ini. Tiada hadiah yang lebih baik ketika melihat mereka sihat dan ceria selalu. 

Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut dan saya sedia membantu. 

019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

FB :Siti Rozita Othman
Web : www.ummisihatcantik.com
fb page : Jom Hidup Sihat & Cantik
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#hi5Shaklee
#vivixmurah#vivixbagus
#SinergiMuslimahTerhebat
#tsunamishaklee
#promoOstematrix

0 comments:

Catat Ulasan