Ubat Sakit Ulu Hati Shaklee

Written By Siti Rozita Othman on Selasa, 2 Ogos 2016 | 3:15 PTG

Ubat Sakit Ulu Hati Shaklee

Bila disahkan hamil mesti rasa seronok kan. Tetapi selalu nya keseronokkan mesti di sulam dengan sesuatu ujian. Contohnya macam mabuk/pening dan sakit ulu hati. .

Ahhh. Saya dah alaminya . Memang sakitttt sangat kat ulu hati ni. Asik muntah2 tak henti2. Kepala berpusing2. Terlepak aje kat atas katil. Langsung tak boleh buat apa.

Pengalaman mengajar segalanya . Masa anak pertama hingga ke tiga memang tak minum esp masa hamil. Sebab tak kenal lagi ESP Shaklee lagi masa tu.

Alhamdulillah sejak minum esp ketika hamilkan anak ke 4 dan ke lima saya tak kena sakit ulu hati macam sebelum ni. Masa awal kehamilan , saya dah takut yang mesti kena sakit dada dan mabuk teruk. Tapi alhamdulillah dipermudahkan segalanya walaupun usia sudah meningkat , dengan Vitamin Shaklee, banyak perubahan kesihatan yang saya boleh lihat.

Antara kebaikan ESP Shaklee ;
ESP merupakan Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian.

Berasaskan tumbuhan (non-GMO soya)
kacang soya Shaklee bebas dari pendedahan perubahan genetik. Dari benih hingga penyimpanannya, komitmen Shaklee sangat tinggi untuk pastikan bahan ramuan adalah semulajadi dan berkualiti tinggi. Juga Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet.
Jika adik2 ada rasa mabuk dan pedih ulu hati? Minum susu soya ESP,
Pasti adik akan puas hati .

Esp sesuai untuk semua golongan. Tak kira lelaki dan wanita.


Berminat untuk sama2 dalam team Sinergi Muslimah Terhebat dan ingin mencuba vitamin shaklee yang dijamin halal . Selamat .semulajadi dan di sukai ramai...


HUBUNGI SAYA SEKARANG;
019 6550049 ITA

Pengedar Shaklee Melaka ,  Seluruh Malaysia dan Indonesia
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#hi5Shaklee
#SinergiMuslimahTerhebat
#TsunamiShaklee
#vivixmurah
#SetibuHamil

0 comments:

Catat Ulasan