Home » , , » Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kanser . Strok Dan Diabetis

Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kanser . Strok Dan Diabetis

Written By Siti Rozita Othman on Isnin, 1 Ogos 2016 | 6:50 PG

Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kanser . Strok Dan Diabetis

Vivix mengandungi campuran Polygonum Cuspidatum, Anggur Muskat, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu .

1.polygonium caspitadum sumber resveratrol  dan polifenol yang sangat tinggi. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahasa mudahnya, bahan kimia semulajadi yang menghalang atau melambatkan penuaan.

2.Anggur Muskat adalah satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang sangat-sangat jarang ditemui. Kelebihan inilah yang menjadikan ia mempunyai lebih banyak faedah dan khasiat untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kuat dan kukuh. Anggur Muskat Vivix Shaklee. Resveratrol pula adalah salah satu bahan yang dicampurkan untuk menghasilkan Vivix .

3. Lobak unggu tinggi antioksidan.melawan sel kanser serta memelihara kesihatan saraf dan fungsi mata.


 Keistimewaan Vivix Shaklee
***********************************
1. Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2. Memperbaiki sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Membantu meningkatkan fungsi otak, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin terganggu. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Siapa yang perlukan vivix?
Vivix Shaklee ini untuk kita semua, sebabnya kita semua ni terdedah dengan penyakit dan sel-sel kita setiap hari terdedah dengan radikal bebas dan akhirnya boleh merosakkannya. Namun secara khususnya,  Vivix sangat digalakkan untuk di minum oleh mereka yang ada penyakit seperti ;

✔awet muda dan anti-penuaan
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔diabetis
✔strok
✔asma
✔gout
✔kolesterol yang tinggi
✔SLE
✔perokok
✔lemah sistem imun

Sila Hubungi saya untuk pertanyaan dan order :
019 6550049 Siti Rozita Othman
Sid melaka.

#SinergiMuslimahTerhebat(SMT)
#teamleaderSMT
#ShakleeMelaka.
#vivixmurah #vivixhebat

1 comments:

Catat Ulasan