Home » , » Aktiviti Riadah Bersama Keluarga

Aktiviti Riadah Bersama Keluarga

Written By Siti Rozita Othman on Isnin, 26 September 2016 | 1:02 PTG

Aktiviti Riadah Bersama Keluarga

Alhamdulillah saya dikurniakan 5 orang anak dara yang meningkat dewasa. Walaupun yang kecik sekali berumur 1 tahun 6 bulan tetapi gayanya dah macam budak besar. Mana tidaknya tok guru nya ramai. Apa orang buat dia pun lebih lagi nak buat.


Yang seronoknya bila kami berkumpul tak kisah apa aktiviti pun jadi kegemaran kami. Naik kereta pusing2 Bandar Melaka pun dah seronok dah.
Tambah kalau pergi taman atau balik ke kampung.



Setiap 2 minggu hari khamis kami akan menjemput kak long balik asrama. Dan esoknya kami pergi keluar jongging dan syoknya anak dara mestilah sama macam umminya suka pi shopping.
Disebabkan pantai puteri dekat, jadi selalulah kami pergi ke sana jika ada kelapangan.

Minggu ni last promo esp dan vitamin C tau. Sementara saya nak tambah order lagi ni ada sesiapa nak tak.? Meh mesej saya


019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

#hi5Shaklee
#vivixbagus
#SinergiMuslimahTerhebat
#tsunamishaklee
#promoESPdanVitaminC

0 comments:

Catat Ulasan