Panduan Pilih Vitamin/ Suplemen Terbaik Dan berkesan

Written By Siti Rozita Othman on Ahad, 11 September 2016 | 6:49 PG

Panduan Pilih Vitamin/ Suplemen Terbaik Dan berkesan

Sebelum kita nak cari suplemen, kita kena pastikan 3 perkara ni dulu tau. Bukan apa,  untuk kesihatan jangka panjang kita dan keluarga juga..

1) Suplemen tu dari sumber-sumber yang terbaik , semulajadi dan halal.

2) Sebelum dijual di pasaran telah dibuat kajian berulangkali (dan sentiasa di kemaskini dari masa ke semasa)

3) Telah terbukti berkesan dan memberi kesan positif ke atas kesihatan manusia.

Bila keputusan Landmark Study shaklee , kajian Dr Gladys Block keluar, Hasil kajiannya membuktikan bahawa suplemen Shaklee adalah selamat dan Dr. Gladys Block mendapati bahawa pengguna akan mendapat manfaat dari pemakanan 8p8suplemen shaklee untuk jangka masa yang panjang.




Landmark study ni ambil sample mereka yang makan vitamin Shaklee & suplemen Xyz yang dah makan selama 20-40 tahun. bukan yang semalam baru makan tau.



Alhamdulillah kita pun dah tengok ramai yang telah mendapat kebaikannya.

Harus di ingat bahawa suplemen Shaklee ni bukan ubat , yang harini kita makan, esok dah sihat. memang lambat sikit nampak hasil sebab Shaklee vitamin semulajadi. ianya bertindakbalas  secara semulajadi. Hebatkan.

Saya pilih Vitamin shaklee untuk kami sekeluarga dan orang yang kami sayang.
Anda juga harus memilih Vitamin shaklee dan kini sudah ramai beralih kepada vitamin shaklee.

Hubungi saya untuk Vitamin Shaklee anda.
019 6550049 ITA
Wakil shaklee melaka

#hi5Shaklee
#vivixmurah#vivixbagus
#SinergiMuslimahTerhebat
#tsunamishaklee

0 comments:

Catat Ulasan