Home » » PENTING SANGAT KE LANDMARK STUDY?

PENTING SANGAT KE LANDMARK STUDY?

Written By Siti Rozita Othman on Ahad, 30 Oktober 2016 | 1:12 PTG

PENTING SANGAT KE LANDMARK STUDY?

_____________________________
Kebanyakan produk pastinya akan mengaku mereka mempunyai kajian ke atas produk mereka. Tapi, berapa lama masa diambil untuk mengesahkan produk tersebut akan beri kesan kepada manusia. Kesan negatif atau positif?

Apa Landmark Study Shaklee ?
Kajian saintifik untuk buat perbandingan antara 3 golongan,  iaitu orang yang TAK makan vitamin, orang yang makan vitamin brand xyz dan orang yang makan vitamin shaklee.

Mr Roger Barnett sangat bersungguh dan sanggup mengambil risiko untuk membuktikan bahawa Shaklee selamat dan berkesan dengan adanya kajian dan data saintifik seperti ini.

Sapa yang nak kaji ?
Roger mestilah taknak suruh para saintisnya yang kerja dengan shaklee yang buat landmark study.
nanti tak aci lak kan.
Tetapi Saintis dari University of California Berkeley, Dr Gladys Block approached Shaklee untuk buat landmark study. Landmark study ni ambil sample mereka yang makan vitamin Shaklee & cap Xyz yang dah makan selama 20-40 tahun. bukan yang semalam baru makan tau.. Dan lebih 1000 sample yang diambil .


Dalam landmark study ni , Shaklee tak bayar Dr Gladys Block. Dr Gladys yang nak buat. kalau result teruk pun dia akan publish kepada umum.

Shaklee yakin dengan vitamin dia. jadi Shaklee terima cabaran ni.

Bila keputusan kajian Dr Gladys Block keluar, Hasil kajiannya membuktikan bahawa suplemen Shaklee adalah selamat dan Dr. Gladys Block mendapati bahawa pengguna akan mendapat manfaat dari pemakanan suplemen shaklee untuk jangka masa yang panjang. Pengamal Shaklee lebih sihat, lebih fit. Sangat kurang berisiko untuk kena penyakit² kritikal.
Alhamdulillah kita pun dah tengok ramai yang telah mendapat kebaikannya.

Harus di ingat bahawa Shaklee ni bukan ubat , yang harini kita makan, esok dah sihat. memang lambat sikit nampak hasil sebab Shaklee vitamin semulajadi. ianya bertindakbalas  secara semulajadi. Hebatkan.

Sebab itu Saya memilih vitamin shaklee untuk saya dan keluarga saya kerana HANYA SHAKLEE YANG ADA LANDMARK STUDY.
Anda juga harus memilih Vitamin shaklee dan sudah ramai beralih kepada vitamin shaklee.

019 6550049 ITA
Pengedar shaklee anda

fb page : Jom Hidup Sihat & Cantik
COD : Bukit Rambai, Sungai Udang , krubong , Cheng dan sekitar Melaka Tengah.
Pos : Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
www.ummisihatcantik.com

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#SinergiMuslimahTerhebat
#vivixBest

0 comments:

Catat Ulasan