Written By Siti Rozita Othman on Isnin, 31 Oktober 2016 | 1:59 PTG

Promo omega masih berlangsung sebelum 12 tengahmalam nanti. sesiapa yang berhajat nak promo omega masih boleh hubungi kak ita ye. Rugi sangat tak beli sekarang.


Tadi pun baru daftarkan sorang lagi new member sebab dapat free keahlian bila beli 1 set omega (6 botol). Pastu dapat lagi sebotol omega. Bukan tu aje. Dapat free lagi alfalfa L tau. Untung betul.

Tu belum cite 14hb nanti dapat sikit bonus. Sapa nak bagi kan. Tengah2 bulan lepas juga beli sayur dan telur.  Tak pun buat tambah2 beli vitamin untuk promo bulan depan.

Jom lah mesej2 kak ita.
019 6550049 ITA
Pengedar Shaklee Anda.

#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#vivixmurah#vivixbagus
#SinergiMuslimahTerhebat
#promoOmegaTerbaik

0 comments:

Catat Ulasan