Home » » Bisnes Online Paling Mudah Dan Selamat

Bisnes Online Paling Mudah Dan Selamat

Written By Siti Rozita Othman on Jumaat, 9 Disember 2016 | 1:26 PTG

Antara sebab utama Saya Pilih Bisnes Shaklee Online::-


Semua dah tahu kan , kak ita dah 5  tahun makan suplemen shaklee ni. Dari set penyusuan sehingga sekarang, hampir semua suplemen shaklee kak dah makan. Bila dah makan sendiri, rasa serasi dan mendapat manfaatnya, mulalah nak berkongsi dengan kawan2 dan saudara mara. dari situ lah bermulanya bisnes Shaklee. Seronok  bila dapat bantu orang lain merasa manfaat macam yang kita rasa.betul tak?

Produk Shaklee bukan saja merangkumi kesihatan malah juga merangkumi penjagaan rumah dan kecantikkan. Jadi sangat2 lah berbaloi.

Alhamdulillah , Dengan bisnes online ni kak ita kenal ramai kenalan baru sama ada customer mahupun downline di Perak. Kedah. Pahang. Negeri sembilan,  Sabah sarawak malah setiap negeri lah. Termasuk jauh nun di Indonesia. Tak kira Bangsa ataupun agama. Seronok kan.

Dengan bisnes online ni, sangat..sangat.. sangat mudahkan kak ita yang sibuk dengan kerja rumah dan anak2 yang kecil, nak order barang pun mudah. Jika cust nak barang boleh terus pos ke customer ataupun yang sekitar melaka nak cepat, kak ita boleh cod. Syok juga boleh jumpa customer dan borak2 kejap. Dari seorang pemalu sekarang suka bila jumpa semua.

Kalau yang masih lagi bekerja tetapi nak buat bisnes untuk tambah pendapatan,  Bisnes online lah yang paling sesuai sekali. Kita dah rasa sihat makan suplemen shaklee.. nak lihat juga rakan sekerja sihat juga kan. Dalam masa sama, bonus pun dapat. Percayalah tak mengganggu waktu kerja pun. Sebab ramai yang dah berjaya lakukannya. Mereka ambil masa waktu rehat untuk share dan melayan pertanyaan cust..

Bagi yang sekarang ni mencari-cari peluang untuk buat bisnes online, mungkin anda boleh pilih bisnes Shaklee Online sebagai sumber pendapatan.

Nak tunggu bila lagi kalau bukan sekarang !!...

Wakil shaklee anda;

019 6550049 kak Ita
www.ummisihatcantik.com

#TsunamiProG20
#tsunamishaklee
#buatduitdarirumah
#surirumahbergaji
#SinergiMuslimahTerhebat
#SMT
#promokolagen
#shakleemelaka
#kolagenbuy6free1

0 comments:

Catat Ulasan