Home » » Kesan Akibat Makan Suplemen Shaklee. Ini Yang Perlu Kita Tahu!!!.

Kesan Akibat Makan Suplemen Shaklee. Ini Yang Perlu Kita Tahu!!!.

Written By Siti Rozita Othman on Ahad, 12 Mac 2017 | 7:23 PTG

Kesan Akibat Makan Suplemen Shaklee. Ini Yang Perlu Kita Tahu!!!. 


Nak berniaga mestilah kena pilih barang yang bagus , bukan setakat untung atau mendatangkan kebaikan di dunia malahan bawa kebaikan di akhirat kelak. Kita duk kat dunia ni kejap je. Alam akhirat tu yang kekal .

Jadi kena buat baik2. Jual yang baik2 dan tambah bab makanan kesihatan ni. Kena pilih yang betul2 berkesan untuk jangka masa yang panjang. Maksudnya lagi lama kita makan , lagi bagus tahap kesihatan kita.

Contoh macam pesakit darah tinggi dan kencing manis. Ramai customer bagitau Lagi terkawal dan makin bagus bacaan nya. Tanpa mendatangkan mudarat kemudian hari. Sebab tu kak ita pilih Shaklee. Sebab dah terbukti bagus sebab ada landmark study. Ini yang kita nak. betul tak? .
Kita pun rasa selamat nak makan dan puas hati nak berjual dengan sesiapa pun.

PENTING SANGAT KE LANDMARK STUDY ??.


Kebanyakan produk pastinya akan mengaku mereka mempunyai kajian ke atas produk mereka. Tapi, berapa lama masa diambil untuk mengesahkan produk tersebut akan beri kesan kepada manusia. Kesan negatif atau positif?


Apa Landmark Study Shaklee ?

Kajian saintifik untuk buat perbandingan antara 3 golongan,  iaitu orang yang TAK makan vitamin, orang yang makan vitamin brand xyz dan orang yang makan vitamin shaklee.

Mr Roger Barnett sangat bersungguh dan sanggup mengambil risiko untuk membuktikan bahawa Shaklee selamat dan berkesan dengan adanya kajian dan data saintifik seperti ini.

Sapa yang nak kaji ?

Roger mestilah taknak suruh para saintisnya yang kerja dengan shaklee yang buat landmark study. nanti tak aci lak kan.

Tetapi Saintis dari University of California Berkeley, Dr Gladys Block approached Shaklee untuk buat landmark study. Landmark study ni ambil sample mereka yang makan vitamin Shaklee & cap Xyz yang dah makan selama 20-40 tahun. bukan yang semalam baru makan tau.. Dan lebih 1000 sample yang diambil .

Dalam landmark study ni , Shaklee tak bayar Dr Gladys Block. Dr Gladys yang nak buat. kalau result teruk pun dia akan publish kepada umum.

Shaklee yakin dengan vitamin dia. jadi Shaklee terima cabaran ni.

Bila keputusan kajian Dr Gladys Block keluar, Hasil kajiannya membuktikan bahawa suplemen Shaklee adalah selamat dan Dr. Gladys Block mendapati bahawa pengguna akan mendapat manfaat dari pemakanan suplemen shaklee untuk jangka masa yang panjang. Pengamal Shaklee lebih sihat, lebih fit. Sangat kurang berisiko untuk kena penyakit² kritikal.
Alhamdulillah kita pun dah tengok ramai yang telah mendapat kebaikannya.
Harus di ingat bahawa Shaklee ni bukan ubat , yang harini kita makan, esok dah sihat. memang lambat sikit nampak hasil sebab Shaklee vitamin semulajadi. ianya bertindakbalas  secara semulajadi. Hebatkan.

Sebab itu Saya memilih vitamin shaklee untuk saya dan keluarga saya.
Anda juga harus memilih Vitamin shaklee dan sudah ramai beralih kepada vitamin shaklee.

60196550049 siti Rozita Othman
Pengedar shaklee anda
ID : 866295

0 comments:

Catat Ulasan