Mudahnya Berniaga Shaklee Asalkan Kita NAK !!!

Written By Siti Rozita Othman on Ahad, 26 Mac 2017 | 10:42 PG

Mudahnya Berniaga Shaklee Asalkan Kita NAK


Dalam shaklee permulaan cycle baru adalah pada bulan April dan berakhir pada bulan Mac tahun depan


Masuk tahun baru, azam pun baru. Jadi jika hendak berjaya kita harus fokus dengan apa yang kita lakukan. Harapan setinggi gunung untuk berjaya naik rank bersama anak2 SMT dan terus efektif.

Bulan ni memang target lebih dan harapnya akan berhasil seperti dirancang. Doakan kami ye .

Antara ciri-ciri orang yang berjaya mesti mempunyai matlamat yang jelas Betul kan?

Matlamat saya dalam shaklee,
Saya ingin lahirkan leader2 baru dalam group SMT dan bantu kembangkan empayar Leader2 yang sedia ada. Dalam masa yang sama harus kumpul point yang sedia ada untuk layakkan diri sertai program yang shaklee tawarkan.

Kesimpulannya amatlah senang dan mudah bagi pelajar dan semua yang ingin mencuba untuk melakukan bisnes ini secara part time. kalau yang takde kenderaan pun boleh berbisnes. Yang penting perlu ada internet acsess dan gadjet yang canggih sikit supaya boleh beronline. Tapi zaman sekarang hp korang lagi canggih dari hp kak ita kan. Bab tenet ni jangan cite. Korang lagi mahir. Jadi dari duk melahu je baik kita berbisnes. Dapat duit dik. Rezeki pun halal. Kita ada kelas di whatsapp. Telegram dan fb group.


InsyaAllah kita sudah usaha hanya Allah yang Maha Mengetahui akan  memperkenankan segalanya.

"Tiada yang mustahil impian besar kita akan menjadi Kenyataan."

Mentor Shaklee Anda :
wasap 6019 6550049
Siti Rozita Othman
Shaklee melaka
Id : 866295

0 comments:

Catat Ulasan