Home » » 5 Petua Untuk Hilangkan Keletihan Dan Wajah Awet Muda dengan Shaklee !!

5 Petua Untuk Hilangkan Keletihan Dan Wajah Awet Muda dengan Shaklee !!

Written By Siti Rozita Othman on Rabu, 17 Mei 2017 | 10:31 PG

5 Petua Untuk Hilangkan Keletihan Dan Wajah Awet Muda Dengan Shaklee!!

Assalammualaikum .. selamat pagi dengan penuh keceriaan. 🌹🌹

Pagi ni takmo buat muka 'ketat' hokey. No no no no. Jauhkan sifat negatif tu.  Buang jauh2. Coh coh coh. (Macam halau ayam lak kan. Hahaha)

Pagi ni kita nak tarik aura positif aje . Nak jemput rezeki , muka kena ada senyum. 😊. Senang rezeki nak masuk.


WAJAH KITA PUN AKAN JADI KETAT (TEGANG) . hah gituuuuu. suka kan...


Hari ni saya nak kongsikan set wajib saya setiap hari. Menjadi seorang ibu yang gojes ni memerlukan kita sihat dan cergas setiap hari. Betul tak Semua ibu2 gojes... ?

Iyer awak lah ibu gojes tu. Sapa lagi, yang tengah baca entry ni lah kan. 😉


Apa yang MESTI saya ambil adalah :
5 SUPLEMEN HEBAT SHAKLEE


1) 🌱ESP

protein soya non gmo asli ni sangat penting untuk tubuh yg sihat, kulit yg cantik, sel2 yang sihat dan mengenyangkan.


2 ) 🌱VITALEA

lengkap 28 vitamin dan mineral penting sebagai pelengkap makanan harian yang selalunya tak lengkap sangat.
Bukan calang calang Vitalea Shaklee ni dah lebih 100 tahun tau. Dan multivitamin pertama Di dunia. Patut kena bangga dapat makan vitalea ni. 😘


3) 🌱VITAMIN C

untuk menguatkan sistem imunisasi, pencerahan kulit semulajadi.1 biji sehari
Melindungi sel penting dalam pembinaan kolagen dalam membina dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan dan juga sangat penting untuk gusi dan gigi yang sihat. Ianya juga membantu dalam penghadaman zat di samping Vitamin C meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.

1 biji vitamin C bersamaan dengan 7 biji oren. Mampukah kita nak makan 7 biji oren sehari? Selain itu vitamin C juga dapat membantu mempertingkatkan kadar serapan zat besi yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah.


4) 🌱 B COMPLEX

B for beauty!! Anti stress.. membantu mendapatkan mood yg baik yg secara xlangsung wat anda awet muda la kan.. membantu menukar apa yang anda makan kepada tenaga.. b complex shaklee juga lengkap dengan 8 vitamin B yg amat penting utk  badan kita.


5) 🌱OSTEMATRIX

kalsium lengkap dgn vitaminD, membantu tidur lena, membuang dengan mudah, tubuh cergas sihat.



Untuk luaran semestinya saya gunakan
 set-kecantikan Nutriwhite Shaklee


Banyak lagi saya ambil. tapi ini vitamin asas dan saya rasa semua wanita MESTI ambil juga.


Jangan tak tau semua supplemen ni antara vitamin yang para angkasawan dan atlit sukan olimpik makan tau. Bukan calang2 supplemen. Ada landmark study lagi. Halal sudah semestinya kerana semua supplemen shaklee dari sumber semulajadi.

Hubungi saya untuk order dan pertanyaan lanjut.

Siti Rozita Othman
Wakil Shaklee anda - ID 866295

Cod sekitar jasin. Masjid tanah. Alor gajah. MITC. Klebang. Sungai udang. Cheng
Pos seluruh malaysia

#SinergiMuslimahTerhebat
#teambloggergojesSMT

0 comments:

Catat Ulasan