Home » , » Cara Cepat Hilangkan Demam selsema Dan Batuk !! Shaklee Ada Ubatnya.

Cara Cepat Hilangkan Demam selsema Dan Batuk !! Shaklee Ada Ubatnya.

Written By Siti Rozita Othman on Isnin, 15 Mei 2017 | 11:00 PTG

Kenapa mesti memilih Nutriferon Shaklee?

1. Ia membantu meningkatkan kadar interferon di dalam badan secara semulajadi - Saintis telah mengenal pasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada sistem imunisasi yang sihat. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen tambahan yang dihasilkan oleh Pakar Imunisasi yang menjumpai interferon.

2. Ia dihasilkan oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima, immunilogist dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954. Beliau telah membuat penyelidikan selama 40 tahun bagi mencari sebatian semulajadi untuk merangsang pengeluaran interferon dalam badan kita. Nutriferon Shaklee adalah satu-satunya suplemen perlindungan di US.


3. Campuran interferon yang dipatenkan – elemen tumbuh-tumbuhan penggalak. Nutriferon mempunyai MACH, 1 campuran interferon daripada ekstrak tumbuhan yang telah dipatenkan formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak Japanese Honeysuckl.4. Di sokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia, Ujian klinikal ini mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di dalam Nutriferon.


5. Formula ekslusif dilindungi oleh 3 paten – Nutriferon disokong oleh 3 paten dan hanya boleh didapati melalui Shaklee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik dan berpaten ini hanya ekslusif di Shaklee. Terbaik 👍👍

6. Ia dibuat menurut sistem piawaian kualiti yang terbaik. Ia telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi & prestasinya.

Oleh itu tuan/puan, jika anda seringkali selesema dan demam, nutriferon adalah sangat sesuai untuk mencegah sebelum ianya berlarutan. Lebih2 jika tuan/puan sering outstation, nutriferon memang sangat berkesan, mudah dibawa dan selamat untuk diambil.

 1. Meningkatkan sistem imun dalam masa 3 hari. Interferon mampu meransang dan meningkatkan secara keseluruhan sistem Imun tubuh.

2. Melindungi dari influenza.
Melindungi dengan berkesan daripada  virus, microb termasuk selesema, flu, alergi dan influenza.

3. Meringankan stress dan kelesuan.
Meringankan kemudaratan yg disebabkan keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup sibuk.

 Siapakah yang perlukan Nutriferon?

🍊 Mereka yang ingin kekal sihat
🍊 Mereka yang mempunyai masalah kesihatan
🍊 Individu yang selalu stress
🍊 Ibu yang menyusukan anaknya
🍊 Individu yang mengamalkan makan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan yang aktif
🍊 Mereka yang banyak travelling & sentiasa bergerak
🍊 Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi yang rendah (biasanya, mereka ini mudah akan terjangkit, apabila orang sekeliling mereka tidak sihat)
🍊 Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser / asma.
Nak nutriferon yang best ni dan supplemen lain boleh hubungi saya;

60196550049
Siti Rozita Othman
Id 866295
Shaklee Melaka

#sinergimuslimahterhebat

1 comments:

Catat Ulasan