Home » » Collagen Powder Shaklee Sesuai Untuk wanita Yang Mementingkan Kesihatan Sendi Dan Cantik

Collagen Powder Shaklee Sesuai Untuk wanita Yang Mementingkan Kesihatan Sendi Dan Cantik

Written By Siti Rozita Othman on Selasa, 16 Mei 2017 | 7:49 PG

Tahu tak?

Collagen Powder Shaklee Sesuai Untuk wanita Yang Mementingkan Kesihatan Sendi Dan Cantik


Kolagen adalah sejenis protein yang membantu menyokong tisu2 badan dan mengekalkan keremajaan serta keanjalan kulit. Lepas umur 25 tahun, penghasilan kolagen dalam tubuh kita semakin berkurang. Bila kurang, tisu kita tidak lagi disokong. Sebab tu lah kulit nampak semakin mengendur dan akhirnya berkedut.


Antara cara terbaik adalah melalui penjagaan pemakanan kita. Ini samalah dengan mengambil makanan tambahan organik seperti Collagen Shaklee.


Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan..


Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.


Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Nak kolagen. Ingat saya.

60196550049
Siti Rozita Othman
Wakil Shaklee anda

Cod sekitar jasin. Masjid tanah. Alor gajah. MITC. Klebang. Sungai udang. Cheng

Pos seluruh malaysia

#SinergiMuslimahTerhebat

0 comments:

Catat Ulasan